Kijárási korlátozás – változások a kikötő rendjében

Felhívás

2020. március 28.

A 2020.03.28-tól bevezetett kijárási korlátozások miatt, és azok elősegítése érdekében újabb szabályok betartására szeretnénk felhívni a figyelmeteket. Magunk érdekében korlátoznunk kell a telep forgalmát, amit az alábbiak betartásával kívánunk elősegíteni.

1. A kapukat csak a kikötőmesterek tudják működtetni. A régi belépőkártyák, így a nálatok lévők jelenleg nem funkcionálnak.

Amennyiben be (ki) kívántok jutni a kikötőbe (kikötőből), az alábbi telefonszámokon hívhatjátok a kikötőmestereket.

Illés Dávid: 30/9276401

Sirkó Csaba: 70/8826161

Ők minden nap 09-től, 18 óráig adnak szolgálatot.

2. Korlátozott számban, névre szólóan új kártyákat tudunk biztosítani, melyeket használat után vissza kell adni. Aki ilyen kártyát szeretne igényelni, hívja Horváth Gábort a 20/3779772 telefonszámon.

Kérjük, hogy az eddigiek mellet a most leírtakat is vegyétek figyelembe kikötőben tervezett programotok tervezésénél, és előzetesen egyeztessetek Gáborral vagy a kikötőmesterekkel. Ismételten kérjük, hogy a kikötőbe csak a hajók nyári felkészítése céljából lépjetek be!

Egy hajónál csak két személy tartózkodjon egy időben a telepen!

Megértéseteket, megértésüket kérjük, de gyerekek ne jöjjenek a telepre!

Fokozottan figyeljünk az idősebb korosztály mozgására!

Kerüljük a csoportosulást a telepen!

Tartsatok egymástól előírásnak megfelelő távolságot!

3. Fel szeretnénk hívni a figyelmet arra is, hogy a hajószemlével kapcsolatos információk is változhatnak. Megértéseteket és együttműködéseteket köszönjük! Vezetőség

Tags:

Rizling Kupa 2024Nevezés itt!