21. Rizling Kupa Eredmények

21. Rizling Kupa – Ábrahámhegyi hajók – ABSZOLÚT eredmény 21. Rizling Kupa – ABSZOLÚT eredmény 21. Rizling Kupa – VITORLÁS eredmény

21. Rizling Kupa VERSENYKIÍRÁS ÉS VERSENYUTASÍTÁS

KÖSZÖNJÜK SZPONZORAINKNAK! Az eredmények megtekintéséhez kattints ide! A VERSENYKIÍRÁS és -UTASÍTÁS  megtekintéséhez kattints ide! A jelentkezéshez kattints ide és töltsd ki az űrlapot.

2021. évi információk a hajószemlékkel kapcsolatban

Ebben az évben is lesz hajószemle Ábrahámhegyen.

20. RIZLING KUPA eredmények – TVSK ÁBRAHÁMHEGYI TELEP

Ábrahámhegy, 2020. július 25 – július 26. RIZLING KUPA. Klub találkozó és hagyományőrző verseny

20. RIZLING KUPA versenykiírása – TVSK ÁBRAHÁMHEGYI TELEP

Ábrahámhegy, 2020. július 25 – július 26. RIZLING KUPA. Klub találkozó és hagyományőrző verseny

Kijárási korlátozás – változások a kikötő rendjében

A 2020.03.28-tól bevezetett kijárási korlátozások miatt, és azok elősegítése érdekében újabb szabályok betartására szeretnénk felhívni a figyelmeteket. Magunk érdekében korlátoznunk kell a telep forgalmát, amit az alábbiak betartásával kívánunk elősegíteni.

A kikötő nincs zárlat alatt

A Magyar Vitorlásszövetség (MVSz) is megszólalt a koronavírus járvány miatt. Holczhauser András főtitkár kijelentette: a sportolók, szakemberek és szakvezetők egészségének védelme elsődleges fontosságú, ezért azt ajánlják a tagszervezeteiknek, hogy utánpótláskorú sportolók közös edzésmunkáját függesszék fel, a képzést online eszközök és előre elkészített edzéstervek segítségével távoktatásban valósítsák meg. Az MVSz elnöksége nyomatékosan felhívja a figyelmet arra, hogy a klubok és kikötők üzemeltetése során minden tagszervezet fokozottan tartsa be a kormány által előírt intézkedéseket. Ezeket a rendőrség kiemelten ellenőrzi, a szabályokat megsértőkkel szemben intézkedést foganatosít és 500 ezer forintig terjedő bírságot is kiszabhat. A Szövetség javasolja, hogy a kikötők és klubok területére a munkavállalók és a sportolók csak kis csoportokban lépjenek be, a szülőket, a nagyszülőket és a támogató személyeket ne engedjék a klub területére és ezt szigorúan ellenőrizzék.

A Magyar Vitorlás Szövetség COVID-19 tájékoztatója

Mi az a koronavírus? A nevüket az elektronmikroszkóppal látható, koronára emlékeztető, felszíni kitüremkedéseik alapján kapott koronavírus törzsek, alapvetően az állatoknál fordulnak elő, némelyek képesek az emberben is fertőzést okozni. Az új koronavírust (SARS-CoV-2) Kínában azonosították 2019 végén. Az általa okozott betegséget COVID-19-nek (COVID: coronavirus disease – koronavírus okozta megbetegedés 2019) nevezik.

Rizling és Törköly Kupa 2019

A rizling Kupa 2019 abszolút győztese a balatonfenyvesi Gardazzura lett. A 9 fős legénység Simó Béla kapitány vezetésével szerezte meg a győzelmet.